fbpx

Mosolytervezés biológiai alapokon

Mi azt valljuk, hogy egészség nélkül nincs szépség, így az Ön új mosolyának tervezése és kivitelezése során egészségére és szépsége fejlesztésére ugyanolyan hangsúlyt fektetünk

Mi az a mosolytervezés?

A mosolytervezés a szépségfogászat csúcsa. Alkalmazásával az Ön számára is elérhetővé és láthatóvá válik, milyen lehet a mosolya, ha profi csapat valóban az Ön arckarakteréhez, habitusához és életmódjához tervezi meg, alakítja ki a mosolyát.

Gondolkodott már rajta, hogy egy-egy híres embernek miért épp olyan a mosolya? Próbálta már őket elképzelni más típusú mosollyal? Ugye, hogy nagyon furcsa lenne? De tudja-e, hogy miért?

Az ok egyszerű. A híres emberek mosolyát pontosan rájuk, a karakterükre, életmódjukra, életstílusukra szabták.  Mi ezt az eljárást hoztuk el Önnek. Nézzen csak körbe a hírességek világában, az eredmények önmagukért beszélnek!

Ha Ön már eldöntötte, hogy szebbé, megnyerőbbé, vonzóbbá szeretné alakítani mosolyát, a legjobb helyen jár. A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat segít Önnek megvalósítani ezt a vágyát. Keressen minket bizalommal, ha Ön is tökéletes mosolyt szeretne.

Sőt, mi ennél tovább megyünk. Nemcsak szebbé, de egészségesebbé, fittebbé, vidámabbá is varázsoljuk!

Mit nyújt Önnek a Naturadent Mosolytervezés?

A következőket nyújtjuk önnek:

 • az arcához, személyiségéhez, munkájához, vágyaihoz leginkább illő mosoly megtalálását
 • egészségesebb, szebb, megnyerőbb mosolyt
 • nyitottabb, szabadabb, vidámabb mindennapi kommunikációt
 • nagyobb önbizalmat, több sikert és lehetőséget az esztétikai fogászati kezelés eredményeként
 • egy egészségesebb, tudatosabb életmódot szépsége megőrzéséért
 • rengeteg szakmai és emberi segítséget a kezelőorvosoktól
 • profi stúdiófényképeket új, harmonikus mosolyáról hogy Ön is tökéletes képet kapjon a végeredményről

Minden ember más és más, így Önnek is személyre szabott a szolgáltatás

Ahány ember, annyi karakter, arc, cél és kisugárzás. Így mosolyunk sem lehet egyforma, hanem kizárólag csak hozzánk illő. Legyen bármilyen állapotban is a foga, legyen bármilyen korú, mi segítünk megtalálni álmai mosolyát.

A mi célunk mindig az emberből, azaz Önből kiindulni, megismerni Önt és együtt eldönteni, megtervezni új mosolyát, hogy Ön felszabadultabb, vidámabb, mosolygósabb lehessen és elérhesse kitűzött céljait.

Esztétikus mosolytervezés, lézeres, szépségfogászaton

A Naturadent Mosolytervezés folyamata

 • konzultáció
 • kölcsönös megismerkedés, elképzeléseinek egyeztetése és ezek alapján kezelési terv készítés
 • a fogak, a száj és az íny egészségének megteremtése a szükséges kezelések mentén
 • néhány speciális beállítású fénykép készítése a kiindulási állapotról
 • fényképek elemzése és mosolytervezés a Smylist mosolytervező program segítségével
 • leginkább illő mosolyforma és fogszín kiválasztása
 • mintavétel a fogsorról, a fogak helyzetéről
 • igény esetén előzetes mosolypróba a tervezett mosoly alapján
 • elfogadás esetén az új mosoly kialakítása és felépítése
 • lifestyle stúdiófotózás és speciális arcizomtorna az eddig nem használt arcizmok felélesztésére
Esztétikus mosolytervezés, lézeres, szépségfogászaton

Már ez több mint máshol, és szemkápráztató eredményhez vezet, de a Naturadent még többet ad Önnek ennél!

Mivel adunk mi többet?

 • Ha szükséges, kezeléseink során lézerfogászati módszereket is alkalmazunk, amelyek alatt fénnyel gyógyítunk, legtöbb esetben fájdalommentesen és érzéstelenítő injekció alkalmazása nélkül
 • Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, csak a lehető legmagasabb színvonalú technikákat, hogy az új fogakkal biztosan meg legyen elégedve.
 • Fogorvos csapatunk méltán híres országszerte, mert az egyike a legtöbb gondoskodást és figyelmet adó, szorosan együttműködő nemzetközileg is képzett fogorvos teamnek
 • Mosolytervezése után egy speciális arcizomtornát is megtanítunk Önnek, amivel megtanulhatja az elfelejtett nevetőizmait újra használni. Hamar észre fogja venni a saját arcán a változást.
 • Mosolytervezésünk része a professzionális stúdiófotózás, ahol a profi fotós segít kihozni Önből és mosolyából is a maximumot

Lézeres kezeléseink nem terjednek ki a fogba korábban elhelyezett tömőanyagok eltávolítására, továbbá a lézeres kezelések alkalmával bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára. A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során eltérő mértékben jelentkeznek. Célunk, hogy pácienseink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen történhessenek meg.

Munkánk során szorosan együttműködünk a mosolytervezést megalkotó csapattal és nemzetközi csoportokkal, akik napi szinten használják a módszert, minden nap tökéletesítik az eljárásokat, hozzásegítve minket és pácienseinket is a tökéletes végeredményhez.

A mosolytervezés már röviddel bevezetése után nagy sikert aratott pácienseink között és egyre nagyobb számban veszik igénybe mosolytervező szolgáltatásunkat. Megértjük, hiszen mindenki látni szeretné a saját személyéhez leginkább illő mosolyt.

Érdeklik a további részletek? Már honlap el szeretne indulni új élete felé?

Akkor jelentkezzen be a Naturadent Lézerfogászatra, kérje szakavatott, nemzetközileg is képzett kollégáink segítségét és legyen Ön is tagja a Naturadent Mosoly Club-nak!

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

 • Jelentkezzen be kezelésre!
 • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse, köszönjük.


Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690


Magazin

A fogérzékenység okai és kezelése

A fogérzékenység a magyar lakosság mintegy felét érintő mindennapi probléma. A hideg, meleg, savas ételek és italok fogyasztásakor fellépő éles, szúró fájdalom azonban megelőzhető, megfelelő eljárással pedig kezelhető probléma.

Lézerek alkalmazása az implantátumok körüli gyulladás kezelésében

Ha fogpótláson gondolkodik, és már elkezdett információt gyűjteni az eljárásról, biztosan találkozott már a peri implantitis kifejezéssel.

Mikroszkóp

Akár csak a világ számos területén, a fogászatban is napról-napra jelennek meg új, modernebb eszközök és eljárások, amellyel a hagyományos kezelések hatékonyabban végezhetőek el.

Különbség az egyes lézerek között

A lézerfogászat egyre divatosabb fogalom, egy teljesen új világ, mely olyan lehetőségeket kínál a fogászati kezelések elvégzésére, melybe sokáig belegondolni sem mertünk.