NaturaDent


Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Garanciát vállalunk!

Az általunk készített fogtömések és fogpótlások garanciálisak, ezekre 2 év garancia jár. Implantáció, fogbeültetés esetén az implantátum csavarokra élettartam garancia jár, az implantátum felépítményre és koronára pedig 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Mi elvégezzük a munka oroszlánrészét, de az egészségéért Önnek is tennie kell. Épp ezért a garancia érvényesítésének feltétele a félévenkénti ingyenes vizsgálatokon való megjelenés, továbbá a fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírások betartása.

A garancia nem érvényes, amennyiben a páciens:

  • nem jelenik meg a féléves szűrővizsgálaton.
  • nem tartja be a fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírásokat.
  • a fogművet, fogpótlást nem rendeltetésszerűen használja (leejti, odaüti, stb.).
  • a fogorvos által javasolt éjszakai harapáslazító sínt nem készítteti el, illetve nem hordja, melynek következménye a túlzott fogsor szorításból adódó porcelán leplezés lepattanása.
  • a porcelán héjat megfeszíti, és ezáltal kár keletkezik benne.
  • baleset során szerzett sérüléseket.

Garancia gyökérkezelésekre nem adható. A gyökérkezelés az anatómiai eltérések és egyedi variációk nagy száma miatt a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem garantálható 100%-osan.

Lézeres kezeléseink nem terjednek ki a fogba korábban elhelyezett tömőanyagok eltávolítására, továbbá a lézeres kezelések alkalmával bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára. A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során különböző mértékben jelentkeznek. Célunk , hogy pácienseink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen történhessenek meg.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje fogorvosaink, dentálhigiénikusaink, szájsebészeink segítségét fogai meggyógyításában, mosolya még szebbé tételében! Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és gyermek rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

További információkérés / Bejelentkezés

Rólunk mondták


Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.