Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Vélemények

Pácienseink mondták

Ismerje meg fogorvosainkat

Pácienseink véleménye… Nézze meg a videós véleményeket is!

Dr. Podolyák Andrea

Dr. Podolyák Andrea

Kedves Naturadent!

Szeretném megköszönni Podolyák Andrea doktornőnek azt a mérhetetlen odafigyelést, empátiát és türelmet, amit a kezeléseim során kaptam tőle. A környezet és a doktornő kisugárzása, empátiája azt eredményezte, hogy nem rettegve ültem be a fogorvosi székbe. A kezelés elkezdése előtt mindig megbeszéltük annak folyamatát, minden kérdésemre részletes választ kaptam, már ez önmagában is nyugtatólag hatott rám és miután tényleg nem fájt a beavatkozás a következő(k)nél már el is hittem, hogy nem fog fájni. :)

Ráadásul az egész kezelés során én mint páciens voltam a középpontban, a kommunikáció állandó volt (hol tartunk a kezelésben, minden rendben van-e) ez is megerősített abban, hogy jó kezekben vagyok.

Szeretném kiemelni, hogy kezeléseim kezdetén volt alkalmam hallgatni Podolyák Andrea doktornőt miközben kollégáját informálta új fogászati anyagokról, új eljárásokról és továbbképzésekről. Az az őszinte lelkesedés és érdeklődés, ahogy ezekről a témákról beszélt, megnyugtatott, éreztem, hogy minden rendben lesz. Hisz aki mindig kíváncsi az újra, aki mindig képezni akarja magát és aki ezt láthatóan örömmel teszi az talán nem is szakmájának hanem hivatásának éli meg az orvoslást, ha pedig ez így van, akkor az számomra azt is jelenti, hogy a mindenkori páciensének is többet tud nyújtani ezáltal.

Köszönök mindent az egész Naturadent csapatnak!

- Gábor -

Írja meg Ön is véleményét

Írja meg véleményét!

Ossza meg másokkal is gondolatait, érzéseit, élményeit fogászatunkról, kezeléseinkról, kollégáink segítségéről


[recaptcha]

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.