fbpx

Természetes, irritációmentes fogápolás – Bilka

Lézerfogászatként fogorvosaink és dentálhigiénikusaink is a Bilka természetes, homeopátiás szájápolási termékeit használjuk és ajánljuk is. Természetes gyógynövény kivonattal, fluorid nélkül.

A Bilka termékei, a természetes alapanyagokat tartalmazó magas minőségű kozmetikumok mindennapi használata – közvetetten – hozzájárul közérzetünk javításához, fogaink egészségének megőrzéséhez.

A Bilka védjegyű termékek tiszta természetes alapanyagokat – növényi alapú olajokat (szőlőmagolaj és mandualolaj), válogatott gyógynövényeket és természetes gyógynövény kivonatokat, hatóanyagokat tartalmaznak.

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható Budapesten

A Bilka kollekció széles termékpalettával áll rendelkezésre a természetes szájápolást választó családok rendelkezésére. A homeopátiás fogkrémek és szájvizek, a fogínygyulladás (paradontózis) kezelésére kifejlesztett fogkrém és szájvíz, a fogfehérítő és rendelői fogfehérítést támogató fogkrémek a mindennapi használatra lettek kifejlesztve.

A Bilka termékei teljes egészében megfelelnek a homeopátiás és fitoterápiás fogászati kezeléseket választó pácienseink számára.

Bilka Baba szájápolás

A babák és kisgyermekek fogainak védelmében fontos, hogy szájápolási termékek semmilyen káros anyagot ne tartalmazzanak, se fluoridot, se parabént és szacharint sem. A Bilka baba szájápolási termékek garantáltan megvédik kisgyermeke fogainak épségét. Nem tartalmaznak fluoridot, csak természetes gyógynövény kivonatokat és természetes hatóanyagokat.

Bilka Fluoridmentes Homeopátiás Fogkrém Grapefruit ízben

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenEgy új természetes összetevőket tartalmazó fogkrém, ami speciálisan homeopátiás kezelésben részesülők számára lett kifejlesztve. Mentol és Fluoridmentes, mely anyagok akadályozhatják a homeopátiás kezelést. Ez a fogkrém ideális a mentolallergiában szenvedők részére. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket és színező anyagokat. Xilit-et, természetes növényi anyagot tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megnehezíti a fogkőképződést. Segít a paradontózis és fogágybetegség elleni harcban.

Naponta többször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig. A jobb eredmény érdekében fogmosás után öblögessen Bilka Homeopathy szájvízzel.

Bilka Homeopátiás Citrom ízű fehérítő hatású fogkrém

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenTermészetes fehérítő hatású fogápolási termék, amely a homeopátiás kezelésben részesülők számára lett kifejlesztve és azoknak, akik allergiások a mentolra. Ez a fogkrém természetes anyagokból készült, nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket és színező anyagokat. Mentol és Fluoridmentes szájápolási termék! Citromhéjkivonatot és szódabikarbónát tartalmaz, amelyek fehérítő és tisztító hatást fejtenek ki a fogzománcra. Xilit-et, természetes növényi anyagot tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megnehezíti a fogkőképződést.

A leghatásosabb fegyver a paradontózis és fogágybetegség ellen.

Naponta többször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig. A jobb eredmény érdekében fogmosás után öblögessen Bilka Homeopathy szájvízzel.

Bilkadent EXPERT Parodont Protect – Parodontózis ellen

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenFogkrém parodontózis, fogágybetegség otthoni kezelésére. Klinikai tesztek bizonyítják a Bilkadent Expert Parodont Protect fogkrém gyulladáscsökkentő hatását. Napi fogápolásra és kórmegelőzésre is kiválóan alkalmas, erősíti a fogínyt és visszaállítja annak feszességét. Bioaktív formulával: gyógynövények kombinációjával – homoktövis (Hippophae rhamnoides), télizöld és vadcseresznye levél, tejsav laktáttal gazdagítva – serkenti a fogíny regenerációját és gyógyulását. A fogkrémet az íny- és fogágy betegségeknél ajánlatos használni, de megelőzésre is javasolt.

Naponta többször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig és megelőzheti a parodontózist. A jobb eredmény érdekében fogmosás után öblögessen BilkaDent EXPERT szájvízzel.

Bilkadent EXPERT Whitening Fogfehérítős fogkrém

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenHatékonyan távolítja el a fogakról a szennyeződéseket és a foltokat, visszaállítja a fogak természetes fehérségét, kíméli a fogínyt és gyulladáscsökkentő hatása van. A citrom- és csipkebogyókivonat , a szódabikarbóna és pirofoszfátok kombinációja biztosítják a lágy súroló és fehérítő hatást, és nem okoznak sérülést a fogzománc felületén. A szájápolási termékek hatásosak a baktériumok elpusztításához is.

Naponta többször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig. A jobb eredmény érdekében fogmosás után öblögessen BilkaDent EXPERT szájvízzel.

Bilka homeopátiás szájvíz grapefruit ízesítéssel

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenAlkoholmentes! Cukormentes! Kiválóan alkalmas homeopátiás kezelésben részesülők számára! Javasolt allergiások ( Mentol-és egyéb allergia ) és azok számára, akik irritáló anyagok nélküli, természetes szájápolásra vágynak! Felfrissíti a leheletet, fertőtlenítő hatású! Nem tartalmaz Mentolt és Fluoridot. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket. Grapefruithéj- és szömörcekivonatot tartalmaz, amelyek antibakteriális hatással vannak a szájflórára. Természetes növényi anyagot Xilitet tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megnehezíti a fogkőképződést.

Használati javaslat: naponta fogmosás után 1/4 kupaknyi szájvízzel öblögessen 5-10 másodpercig aztán köpje ki. Érzékenyebb szájüregnél hígítva is alkalmazható. Ne nyelje le!

 

 

 

Bilkadent EXPERT Parodont Protect

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenSzájvíz fogínygyulladás, fogágybetegség kezelésére! Bilkadent a paradontózis ellen!

Klinikai tesztek bizonyítják a Bilkadent Expert Parodont Protect Szájvíz biológiailag aktív összetevőinek antibakteriális és lepedék eltávolító hatását. A Bilkadent bioaktív szájvíz komplex gyógynövénykivonatokat tartalmaz: menta, körömvirág, orbáncfű, zöld tea, vad cseresznye levél, kamilla, lándzsás útifű, örménygyökér, cikória, tejsav sókkal gazdagítva, amelyek serkentik a fogíny regenerációját és annak gyógyulását.

A szájvíz alkalmazása, íny- és fogágybetegségeknél fokozottan előnyös, de megelőzésre is javasolt.

Használati javaslat: naponta fogmosás után 10 ml szájvízzel öblögessen 30 másodpercig aztán köpje ki.

 

Bilka Homeopátiás Baba szájápolás Organikus gyermekfogkrém 2+ (2 éves kor felett)

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenBaba szájápolási termék! Speciális gyengéd ápolás a gyermekek érzékeny fogaira – az egészséges és erős fogakért. Gyengéd és ízletes, természetes összetevőkkel!

Mentol és Fluoridmentes, nem tartalmaz Szacharint, Nátrium-lauril-sulfatot és mentes a gyermek egészségét károsító tartósítószerektől és színezékektől.

Homeopátiás kezelések alatt különösen ajánlott. Xilitet 13%-ban tartalmaz, amely megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

 

 

 

 

Bilka Homeopátiás Baba szájápolás Natúr gyermekfogkrém málna ízesítéssel 6+ (6 éves kor felett)

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenBaba szájápolás termékcsalád! Speciális gyengéd ápolás a gyermekek érzékeny fogaira – az egészséges és erős fogakért! Gyengéd és ízletes, természetes összetevőkkel!

Mentol és fluoridmentes, nem tartalmaz parabeneket és mentes a gyermek egészségét károsító tartósítószerektől és színezékektől. Körömvirág, bűbájdió és útifű kombinált kivonatát tartalmazza, amely megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

Homeopátiás kezelések alatt különösen ajánlott.

 

 

 

 

Bilka homeopátiás ORGANIC 6+ Gyermek Szájvíz Mandarin ízesítéssel

Fluormentes, homeopátiás Bilka fogkrém kapható BudapestenSpeciálisan gyermekek részére kifejlesztett natúr termék, amely hozzásegítheti a gyermeket a rendszeres szájhigiéniai szokásai kifejlesztéséhez. Megvédi a tejfogakat, valamint a maradandó fogakat, felfrissíti a leheletet. Steviát – egy természetes növényi anyagot tartalmaz, amelynek szuvasodásgátló és antibakteriális hatása van.

Nem tartalmaz fluoridot és mentolt, mentes a gyermek egészségét károsító színezékektől és szintetikus édesítőszerektől. Homeopátiás kezelések alatt is ajánlott.

Használati javaslat: Öblögessél reggel és este, fogmosás után, 20 ml szájvízzel 30 másodpercig, aztán köpd ki! Alkoholmentes! Cukormentes!

 

 

 

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Ha kérdése van, vagy segíthetünk bármely felmerülő fogproblémáinak meggyógyításában, kérje fogorvosaink, dentálhigiénikusaink segítségét.

Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak Ön és családja rendelkezésére szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

További információkérés / Bejelentkezés

Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.