Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Professzionális dentálhigiénés kezelés

Professzionális dentálhigiénés kezelés

Wellness a fogainak hatvan percben. Az általánostól eltérő, kibővített szájhigiénés kezelés a fogak és a fogíny egészségének megtartásáért

Fogaink egészségének megtartásához elengedhetetlen az alapos fog-és szájápolás. Azonban a folyamatos lerakódás- és fogkőképződést még ez sem tudja megakadályozni.

Ezért szükséges félévente a dentálhigiénés kezelés és fogkőeltávolítás.

Amikor a fogakat belepi a lepedék, az a nyállal keveredve egy idő után megkeményedik és fogkővé alakul. Gyakran a nehezen tisztítható helyeken, pl. hátsó fogak mentén, vagy a metszőfogak nyelv felőli részén tapad meg először.

Milyen rossz dolgokat tud elindítani a fogkő?

  • fogszuvasodás
  • kellemetlen lehelet, szájszag
  • vérző, gyulladt fogíny
  • fogágybetegség
  • legvégső esetben a fogak elvesztése

Vajon Önnek most szüksége lehet szájhigiénés kezelésre? Tesztelje le!

  • Húzza végig nyelvét kívül és belül is foga és ínye találkozásánál. Ha akadálymentesen, selymesen siklik, akkor még nincs probléma. Ellenben, amennyiben finom, vagy erősebb barázdákat, érdességeket érzékel, akkor Önnek fogköve van, tehát fogai és fogínye védelme érdekében javasolt a fogkő eltávolítás.
  • Vizsgálja meg életmódját. Ha rendszeresen dohányzik, teázik vagy kávézik, esetleg naponta csak egyszer mos fogat, akkor az átlag 6 hónap Önnél jóval rövidebb is lehet.
  • Gondolja át, mikor volt utoljára szájhigiénés kezelésen. Amennyiben 6 hónapnál régebben, akkor már biztosan aktuális, érdemes felkeresni dentálhigiénikusunkat.

Hogyan zajlik a fogkő eltávolítása a Naturadent rendelőjében?

Sok fogászaton a kezelés 20-25 perces folyamat, de rendelőnkben a szájhigiénia kiemelt figyelemben részesül: a kezelést 60 percben, nagy alapossággal végezzük.

A fogkő eltávolítást polírozással és homokfúvással (kivéve fogínysorvadás és gyermek páciensek) egészítjük ki, ennek eredményeképpen a legapróbb elszíneződéseket, lerakódásokat is el tudjuk távolítani a fogról.

Próbálja ki, fogai még sosem voltak ilyen tiszták, mint a komplex dentálhigiénés kezelés után!

Ráadásul a rendelőnkben végzett professzionális dentálhigiénés kezelés szájápolási tanácsadást is tartalmaz.

A gondos odafigyelés, valamint dentálhigiénikusaink finom kezű munkája eredményeképpen tökéletes wellness-élményben részesülnek fogai.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse, köszönjük.

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

[recaptcha]

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.