fbpx

Az Ön mosolyszakértője

Dr. Fülöp Papp Márta és a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat csapata segít Önnek mosolya megszépítésében, egészsége hosszútávú megőrzésében. Velünk sokáig és teli életkedvvel fog mosolyogni!

A szép, ápolt mosoly a nemzetközi nyelv alapvető része. Van, akinek a mosolya úgy gyönyörű, ahogy van és van, akinek bizony meg kell dolgoznia azért, hogy neki is szép, vonzó mosolya lehessen.

Ebben a törekvésben tud Önnek segíteni a Naturadent Mosolyszakértője, Dr. Fülöp Papp Márta, aki Magyarország legelismertebb lézerfogászati specialistája is. Márta doktornőnek és teljes csapatának szívügye pácienseinknek segíteni megvalósítani vágyaikat, elérni azt a testileg, lelkileg egészséges állapotot, melyben az egészséges, vonzó mosoly mellé egészséges, fitt, életvidám szervezet is társul.

A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat teljes csapata hisz benne, hogy a szép mosoly alapja az egészséges szervezet. Fogorvos, szájsebész, dentálhigiénikus kollégáink szorosan együttműködve, egy csapatként segítenek Önnek a legjobb formáját elérni, a legtöbbet kihozni Önmagából.

Vannak emberek, akiknek az arcához hozzátartozik a nevetés.

/ Wass Albert /

 

 

Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.