fbpx


Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Az Ön mosolyszakértője

Az Ön mosolyszakértője

Dr. Fülöp Papp Márta és a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat csapata segít Önnek mosolya megszépítésében, egészsége hosszútávú megőrzésében. Velünk sokáig és teli életkedvvel fog mosolyogni!

A szép, ápolt mosoly a nemzetközi nyelv alapvető része. Van, akinek a mosolya úgy gyönyörű, ahogy van és van, akinek bizony meg kell dolgoznia azért, hogy neki is szép, vonzó mosolya lehessen.

Ebben a törekvésben tud Önnek segíteni a Naturadent Mosolyszakértője, Dr. Fülöp Papp Márta, aki Magyarország legelismertebb lézerfogászati specialistája is. Márta doktornőnek és teljes csapatának szívügye pácienseinknek segíteni megvalósítani vágyaikat, elérni azt a testileg, lelkileg egészséges állapotot, melyben az egészséges, vonzó mosoly mellé egészséges, fitt, életvidám szervezet is társul.

A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat teljes csapata hisz benne, hogy a szép mosoly alapja az egészséges szervezet. Fogorvos, szájsebész, dentálhigiénikus kollégáink szorosan együttműködve, egy csapatként segítenek Önnek a legjobb formáját elérni, a legtöbbet kihozni Önmagából.

Vannak emberek, akiknek az arcához hozzátartozik a nevetés.

/ Wass Albert /

 

 

Rólunk mondták

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.