fbpx

LED lámpás fogfehérítés

Rendelői fogfehérítés LED lámpával dentálhigiénikus segítségével a szebb, világosabb, vonzóbb, egészségesebb mosolyért

A LED lámpás rendelői fogfehérítés elsősorban azoknak ajánlott, akik gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást, látványos eredményt elérni.

Tudja mi okozza fogai elszíneződését?

Legtöbb esetben azok a szenvedélyeink, amiket talán nem is veszünk észre, vagy nem gondoljuk hogy fogunkra elszínező hatással lehetnek.

Ilyen például a rendszeres dohányzás, vörösbor fogyasztás vagy kávéfogyasztás. De ha gyakran eszünk olyan ételeket, amelyek színeznek, mint például a paradicsom, a cékla, a sárgarépa, akkor is gyorsabban alakulhat ki sötétebb, sárgásabb fogszín.

A fog eredeti, szép, világos színének visszanyerése és a lehető leghosszabb távú megtartása különböző módszerek együttes alkalmazásával érhető el.

Ha szebb, világos fogakat szeretne, vizsgálja meg szokásait, életmódját és ha kell, finoman változtasson rajta. Kérje ki dentálhigiénikusaink tanácsát életmódjához, szokásaihoz illeszkedő fogápolási tippjeikről, illetve válassza a hatékony LED lámpás fogfehérítést.

Fogfehérítés LED lámpával budapesti fogászaton

Hogyan zajlik egy LED lámpás fogfehérítés?

  • a fogakat először professzionálisan megtisztítjuk
  • az érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal
  • ezután speciális fehérítő gélt kenünk a fogakra
  • a géllel bekent fogakat egy speciális LED fogfehérítő lámpával világítjuk meg, ami aktiválja a gél hatóanyagát
  • 15 perc múlva a gélt lemossuk a fogakról, majd a kívánt hatás eléréséig a folyamatot kétszer megismételjük

Az eredmény: több árnyalattal világosabb, egészségesebb, megnyerőbb, vonzóbb, még sokáig tartósan világos mosoly!

Mit érdemes tudnia fogfehérítés előtt?

A legjobb és a legnagyobb felületen történő hatás érdekében a LED lámpás fogfehérítés előtt professzionális fogkő eltávolításra is sor kerül, amennyiben az indokolt.

Ha a fogkő eltávolítás előzi meg a fogfehérítést, akkor két külön kezelésre lesz szükség, melyeket két különböző időpontban végzünk el. A két kezelés között minimum 1, maximum 14 nap telhet el. Ennek oka, hogy így tudjuk biztosítani a fogkőleszedés után a fogíny tökéletes regenerációját. Ha külön végezzük ezt a két kezelést, mosolya selymesebb, szebb és egészségesebb lesz!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogfehérítés nem hat a fogtömésekre, fogpótlásokra (korona, híd, protézis), mivel ezek anyagába nem képes behatolni. Amennyiben koronáját, hídját, protézisét, fogpótlását új, világosabb fogszínéhez szeretné igazíttatni, ezek egységesen világosabbá, fehérebbé tétele külön kezelés keretében végezhető el.

A gyökérkezelt fogak esetében gyakran előfordul belső elszíneződés. Ezen fogak fehérítése LED lámpás fogfehérítéssel nem megoldható, viszont belsőleg fehéríthetőek. A gyökérkezelt fogak belső fogfehérítése külön kezelésként, de a külső fogfehérítéssel egy időben elvégezhető.

LED lámpás fogfehérítést nem alkalmazunk várandós anyukáknál, továbbá fogfejlődési rendellenességek és különböző gyógyszer okozta elszíneződések esetében sem.

Évekig tartó egészséges fehérség

Rendelői LED lámpás fogfehérítésünk után ajánljuk, hogy vegyen részt Fehér fogak egy életre programunkban, amely segít Önnek, hogy ne kelljen évek múltán ismét rendelői fogfehérítésen átesnie, mert segítünk Önnek otthon, kényelmesen gondoskodni fogai hosszan tartó, évekig vonzó és megnyerő, egészséges fehérségéről.

Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés típusok a NaturaDENT rendelőjében

Dentálhigiénikus csapatunk várja Önt szeretettel

Fogainak LED lámpás fehérítésében kérje tapasztalt, felkészült és gondos dentálhigiénikus csapatunk segítségét, támogatását. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse, köszönjük.


Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690


Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.