fbpx

Szépségfogászati csomag jegyespárok részére

Ugye Ti sem szívesen vállalkoznátok a lehetetlenre, az összes esküvői fényképetek utólag retusáltatására egy-egy előnytelen, nem túl esztétikus foghiba miatt? Segítünk, hogy szebb, hogy lenyűgözőbb mosolyotok legyen a nagy napra, mint amiről valaha is álmodtatok!

Tudjuk, milyen megszervezni egy esküvőt, tudjuk, mivel járnak az esküvői előkészületek, tudjuk, milyen várni a nagy napra és tudjuk, mennyi apró banánhéjon el lehet csúszni menet közben. Tudjuk, hiszen mi is végigcsináltuk már, és nekünk is 2 dolog volt a lényeg:

 • minden legyen a lehető legtökéletesebb, a legszebb!
 • és minden legyen kész időre, vagy lehetőleg még idő előtt!

Tudunk és szeretnénk is nektek segíteni abban, hogy a mosolyotok szépségével nektek már ne kelljen foglalkoznotok, lesz elég dolgotok egyébként is. Ha tudjátok, hogy lenne mit szépíteni mosolyotokon, ha van fogprobléma, amit jó kenne még időben, a Nagy Nap és a nászút előtt orvosolni, akkor jó helyen jártok, mi segítünk ebben.

Segítünk tökéletessé, harmonikussá, még szebbé varázsolni mosolyotokat! Szépségfogászati szolgáltatásainkkal valóban szebbek lesztek, kívül és belül egyaránt.

Szépségfogászat: könnyebben, szebben, időre

Mi nem csak pusztán fogfehérítéssel vagy egy rutin fogkő eltávolítással akarunk tenni az önfeledt boldogságotokért, hanem ennél sokkal többre is képesek vagyunk. Olyan komplett szépségfogászati csomag áll a rendelkezésetekre, amit ilyen formában, ennyire magas szinten és ilyen összeszedetten egész biztos hogy nem kaphattok meg máshol!

Bevetjük a legmodernebb lézeres fogászati kezeléseinket, hozzátesszük a  legszebb Smylist Mosolytervezést, tovább finomítjuk a leghatékonyabb szépségfogászati módszereinkkel, hogy testestül-lelkestül 100% energiával készülhessetek a Nagy Napra.

Levesszük a vállatokról a mosolyszépítés tervezésének terhét is. Segítünk a Ti időbeosztásotokhoz, programjaitokhoz rugalmasan alkalmazkodva megtervezni mindent pontról-pontra, használva a bevált Esküvő Tervező Naptárunkat.

Biztosak lehettek benne, hogy imádni fog benneteket a fényképezőgép, a kamera és új, szebb, káprázatosabb mosolyotok időben, tervezetten és tökéletesen fog elkészülni.

A Nagy Napon túl

Sok kellék, eszköz, ruha csak a nagy napra szól, de a mosolyotok szépsége és egészsége ennél jóval tovább lesz veletek. Ha Ti is segítetek ebben, akkor akár életetek végéig megőrizhetitek ugyanolyan szépnek, harmonikusnak, mint amilyenre mi megcsináljuk nektek.

Minden a Ti igényeitekre szabva

 • Segítünk az egyre szorosabb időbeosztásotokba beilleszteni a mosolyszépítő kezeléseket
 • Egy közös, személyes konzultáció során átbeszéljük, hogy adott idő alatt hogyan és mennyire tudjuk biztosan vállalni mosolyotok megszépítését
 • Bevetjük a nagy sikert aratott Smylist Mosolytervezést, ahol kiválaszthatjátok, milyen mosolyt szeretnétek és Ti is láthatjátok, előre megnézhetitek, hogy milyen lesz a végeredmény és könnyen lehet, hogy le fog esni az állatok!
 • Előre megtervezzük, pontosan felvezetjük az Esküvő Tervező Naptárba a szükséges kezeléseket, amivel Ti is pontosan tudtok tervezni
 • mosolyszépítő kezeléseink során a legmodernebb lézeres fogászati technikákat és a legjobb tudásunkat, tapasztalatainkat használjuk fel
 • Mindent elkövetünk, hogy időben – sőt, idő előtt! -, kényelmesen, fájdalommentesen valósítsuk meg álmaitok mosolyát

Tudjuk, hogy nálunk jó kezekben lesztek és hasznos, értékes, egészséget és hosszútávú szépséget adó kezeléseink során elért új mosolyotok felejthetetlen és gyönyörű fényképeken fog visszamosolyogni rátok, pont úgy ahogy elterveztétek.

Ahol a közösen szőtt álmokból valóság lesz

A Naturadent csapata az ország egyik legjobb, legösszeszokottabb fogászati csapata. Sőt, lehetséges hogy az egyetlen, mert szinte csak nálunk szokás már megalakulásunk óta a szoros együttműködés, összedolgozás, egymás segítése és egymás támogatása. Hisszük, hogy csapatban tudjuk a legjobb eredményeket elérni, az álmokat megvalósítani.

De amit még rólunk tudni érdemes:

 • esztétikai és lézerfogászatként 10 orvosspecialistánk több mint 60 év tapasztalatát birtokolja
 • a világon ma megtalálható legmodernebb technológiáit, legújabb technikáit és legtermészetesebb anyagait használjuk
 • évente közel 800 új páciens látogat el hozzánk és közel 3500 elégedett, boldog páciensünk vesz részt hűségprogramjainkban
 • tapasztalatainkat, tanulmányainkat a világ számos országában, a szakma legjobbjaitól szereztük, így tanultunk az Amerikai Egyesült Államokban, Svájcban, Angliában, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Tenerifén, Dél-Amerikában és még számos helyen
 • vezető és alapító fogorvosunk Dr. Fülöp Papp Márta, a lézerfogászat jelenlegi legelismertebb magyar szakértője, több publikáció szerzője és több nemzetközi, hazai konferencia meghívott előadója

Ismerjük a helyzeteteket

Mi is szerveztük már meg a saját esküvőnket így tudjuk, mivel jár, tudjuk milyen tortúrán mentek keresztül.

Eközben jöttünk rá, hogy a szép és esztétikus mosoly nem csak nekünk, fogorvosoknak fontos, hanem mindenki másnak is. Szükség volt egy ilyen komplex szépségfogászati programra, ami segít minden házasulandónak, minden jegyespárnak a legszebb mosolyát, a legjobb formáját hozni a Nagy Napon, a boldogító igent kimondva és utána is, hosszú-hosszú, remélhetőleg nagyon boldog közös évekre is.

Szeretnénk, ha Ti is átélnétek azt az örömet, amit mi érzünk az esküvőnk napjára visszagondolva, hogy milyen szép is volt minden és mennyire ilyenre álmodtuk meg.

Mindenki azzal ijesztgetett minket, hogy egy rémálom lesz az esküvőnk megszervezése és legalább 5 évet fogunk öregedni ez alatt a 6-8 hónap alatt. Aztán persze nem értették, hogy csináltuk, hogy minden a helyén volt, minden klappolt és mi szinte még fiatalabbak lettünk. Sikerült, méghozzá pompásra és köszönet érte a Naturadent-nek is!

Mi segítünk

Segítünk, hogy ez  a nap legyen a legszebb nap az életetekben. Egy olyan örök emlék részesei lesztek, melynek értéke felbecsülhetetlen, és ami nektek is jár.

Számunka nincs olyan, hogy nem megoldható, de előfordulhat, hogy nem lenne elég idő minden kezeléseteket úgy befejezni, hogy az tökéletes legyen még a nagy nap előtt. Ha ez így lenne, az a konzultáció során ki fog derülni és szólunk jó előre. Mi is szeretjük tudni, mire számíthatunk és úgy gondoljuk, ez számotokra is nagyon fontos.

Persze minden kivitelezhető, ha időben tudunk veletek találkozni, átbeszélni a szükséges tennivalókat, bő 6-8 hónappal az esküvőtök előtt. Így mindenre lesz elég idő, nem kell rohannunk. Kényelmesen elvégezhető minden kezelés, minden mérés, minden méreganyag kivezetés a fogakból, a szervezetből és ha komolyabb fogmegmentő vagy fogpótló beavatkozásokat, műtéteket is kell csinálnunk, azok is bőven meggyógyulnak addigra. Olyan szép lesz a mosolyotok, hogy rá se fogtok ismerni.

Lézeres kezeléseink nem terjednek ki a fogba korábban elhelyezett tömőanyagok eltávolítására, továbbá a lézeres kezelések alkalmával bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára. A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során különböző mértékben jelentkeznek. Célunk , hogy pácienseink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen történhessenek meg.

Egyedi mosolyok, egyedi szolgáltatások

Mi mindig hosszú távon, egészségben, globálisan gondolkodunk. Ehhez alakítottuk ki kezeléseinket, fogászati rendelőnk teljes felszereltségét, minden szolgáltatását.

Hasonlóan komplex, összetett, hatékony, mosolyszépítő és az egész testet revitalizáló kezelési csomagot sehol sem találtok máshol. Nem is beszélve arról a mérhetetlen tudásról, figyelemről és gondoskodásról, amit orvosaink képviselnek és adni tudnak nektek.

Rendelőnk a nap bármely szakában, reggel, napközben vagy este is könnyen és gyorsan megközelíthető. Keressetek minket Pesten, a Szabadság híd pesti hídfőjénél, a Fővám tér mellett. Irodaházunk mélygarázsa nektek is rendelkezésetekre áll, nem kell parkolót keresgélnetek és kezeléseitek alatt őrzött, széltől, fagytól, esőtől védett helyen tudhatjátok autótokat.

Válasszátok  mosolyszépítő csomagunkat

Beszéljétek át a terveiteket, gondoljátok át, hogy Ti milyen mosolyt szeretnétek viszontlátni az esküvői fotóitokon és hívjatok minket telefonon vagy jelentkezzetek be online. Keresünk nektek egy időpontot, amikor találkozhatunk és elkezdhetjük megvalósítani az álmotokat a Nagy Napra!

Várunk Titeket is Szeretettel!


 • Jelentkezzen be kezelésre!
 • Tegye fel kérdését!


Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!


Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse ki, köszönjük.


Jelentkezzen állapotfelmérésre az alábbi űrlap segítségével vagy az alább található telefonos elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben elakad, hívjon bennünket nyugodtan!
(A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.