fbpx

Gyermek fogászati csomag

Gyermeke még nem töltötte be a 12 évet? Ön szerint is fontos, hogy a kicsi fogai mindig egészségesek legyenek?

Ez esetben javasoljuk, hogy gyermeke fogainak állapotát vizsgáltassa meg szakértő és kedves fogorvossal, aki örömmel segít a kis fogacskák védelmében.

Gyermekfogászat fogmegmentő és fogápoló program – Naturadent Budapest

1. Gondos szülőknek ajánljuk:

Belépő fogmegmentő és fogápoló csomag 8-12 éves gyermek részére:

  • professzionális fogtisztítás és polírozás fogzománc erősítővel az egészséges, fényes és könnyen mosható fogakért
  • teljes körű dentálhigiéniás tanácsadás és a tanultak begyakorlása plakkfestéssel együtt, hogy a fogakat a legjobban tudja mosni a gyermek
  • nyál pH érték mérés, hogy megelőzhető legyen a korai fogszuvasodás
  • teljeskörű fogászati állapotfelmérés

A belépő fogászati csomag akciós ára gyermekek részére:

20.000,- Ft helyett csak 16.000,- Ft

Ugye nagyon jól hangzik? Nincs miért aggódni, mivel kezeléseink fájdalommentesek. Olvassa el Misi anyukájának véleményét:

” Dr. Vincze Nóránál voltunk a kisfiammal, most volt először fogorvosnál. Bármilyen furcsán hangzik egy fogorvosi vizsgálattal kapcsolatban, csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól éreztük magunkat, Misi haza sem akart menni. Pedig Nóri doktor néni kiszedte az egyik kis tejfogát!!! Nagyon fontos volt nekünk, hogy az első élménye jó legyen a fogorvosokról, a kezelésekről, ennél jobb helyre nem is mehettünk volna! ” Misi és anyukája, Kiss Bori

Gyermeke iskolából való hiányzás miatt sem kell aggódnia, kérésére igazolást adunk, hogy nálunk jártak, hogy fogászati kezelésen vettek részt és hogy az Ön gyermeke eztán nem fél a fogorvostól!

2. Amennyiben a Gyermek mellett a Szülő is szükségesnek tartja fogai állapotának ellenőrzését:

Belépő fogmegmentő és fogápoló csomag 8-12 éves gyermek és egyik szülője részére:

  • Tartalmazza a Gyermek fogászati állapotfelmérését és dentálhigiéniai kezelését pH-érték méréssel és plakkfestéssel együtt, mint a fenti csomag, 20.000 Ft értékben
  • Emellett a szülő részére tartalmaz egy teljes körű fogászati állapotfelmérést digitális panoráma röntgenfelvétellel összesen 12.500 Ft értékben
  • Valamint Szülő részére professzionális dentálhigiéniai kezelést polírozással 16.000 Ft értékben

A belépő fogászati csomag akciós ára Gyermek és Szülője részére:

48.500,- Ft helyett csak 39.000,- Ft

Ugye jól hangzik? És aggódnia sem kell, mert kezeléseink Önnek és gyermekének is fájdalommentesek. Olvassa el egyik páciensünk, Ádám véleményét:

” Mint mindenki én is félve ültem be a fogorvosi székbe de minden a legnagyobb rendben volt. Szép környezet, kiváló orvosok között teljesen el tudtam lazulni. A hozzáértésük és kedvességük nagyon tetszett, Dr. Jurák Zsuzsanna pedig egy igen kedves,lelkiismeretes és precíz orvos! Minden beavatkozás előtt elmondta mi várható,mit fog csinálni, a beleegyezésem nélkül semmit sem csinált. Remélem nem kell sűrűn járnom ide, de mindenképpen csak Naturadent fogászatba fogok jönni és ajánlom másoknak is! ” Tímár Ádám

Hogy vehetem igénybe a csomagot?

Nincs más teendő, mint bejelentkezni állapotfelmérésre és jelezni, hogy melyik csomagot (Gyermek vagy Gyermek+Szülő) kívánják igénybe venni. Ezt követően egyeztetünk egy időpontot az első kezelésre a felmerülő igények szerint. A fogászati állapotfelmérést fogorvos, a professzionális dentálhigiéniai kezelést finom kezű dentálhigiénikus kollégáink végzik.

” Profi csapat, kedves emberek, nagy szaktudás. Mintha nem is fogászatra jönne az ember. Csak dícsérő szavakat tudok mondani, mint az előttem szólóak. Mindenkinek ajánlom, akinek félelmei vannak a fogorvostól ide kell jönni. Nincs itt semmi probléma, ők is emberből vannak ráadásul megértőek, segítőkészek. A régi fogorvosomat otthagytam és átpártoltam hozzájuk. ” Printz Péter

Várjuk szeretettel Önt és kedves családját!

Kérje kolléganőink segítségét, csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak Ön és gyermeke rendelkezésére szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.


  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!


Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!


Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse ki, köszönjük.


Jelentkezzen állapotfelmérésre az alábbi űrlap segítségével vagy az alább található telefonos elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben elakad, hívjon bennünket nyugodtan!
(A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690Vagy hívjon minket most!

Kolléganőink minden kérdésére örömmel válaszolnak.

inside_pictures_742x145px-hivjon-minket

Rendelési időnk, címünk: Kapcsolat

 

Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.