fbpx


Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Idén is ajándékozzon mosolyt!

Idén is ajándékozzon mosolyt!

A mosoly az egyik legszebb ajándék, amit szeretteinknek adhatunk. Ajándékozza meg Ön is családtagjait, szeretteit szép, örömteli mosollyal és ép, egészségesebb fogakkal. Kívánjuk, hogy az idei Karácsony legyen Önnek és családjának is boldogabb és felejthetetlenebb, mint valaha. Ajándékkártyáinkkal Ön is sokat tehet szerettei boldog karácsonyáért. Gondoljon azokra a Szeretteire, családtagjaira, akiknek fontos és szükséges lenne a magas minőségű fogászati kezelés, segítse és támogassa őket, hogy elérjék céljaikat. Legyen mindenkinek békésebb, sikeresebb, boldogabb ez a karácsony és az új év!

Válassza Ön is karácsonyi ajándéknak bármelyiket a 3 különböző értékű Naturadent fogászati AJÁNDÉKKÁRTYA közül, amelyekkel szeretteinek akár életre szóló örömet, egészséget és harmonikus, szép mosolyt ajándékozhat. Segíthet elérni egy régen vágyott álmot, vagy hosszútávon támogathatja szerettei egészségmegőrzését.

A Naturadent Ajándékkártyák 25.000, 50.000 és 75.000 forint értékben vásárolhatóak. Amennyiben az igénybe vett kezelés nem éri el az Ajándékkártya értékét, a fennmaradó érték nem vész el, a vásárlástól számított egy évig felhasználható további kezelésekre.

Kedvezményes vásárlási lehetőség pácienseinknek

Ön már ismeri kezeléseink magas minőségét, ajánlja tovább szolgáltatásainkat, vásárolja meg a Naturadent AJÁNDÉKKÁRTYÁKAT 15%-os kedvezménnyel.

Vásároljon 2017. december 31-ig a Naturadent AJÁNDÉKKÁRTYÁK közül, használja ki páciens kedvezményét, 15%-kal olcsóbban juthat hozzájuk, így több marad Önnek is, amiből még újabb kis apróságot tud majd tenni a fa alá. Több ajándék, nagyobb öröm, felejthetetlenebb közös Ünnep!

Ez nem is hangzik rosszul, ugye? Legyen Önnek és Szeretteinek is nagyon Boldog a Karácsony!

A Naturadent AJÁNDÉKKÁRTYA vásárlója a kártyát saját célra nem használhatja fel. Az ajándékkártya célja, hogy szeretteinek kedvezményes áron tudjon megfelelő, mindig magas minőségű fogászati kezelést ajándékozni. Az Ajándékkártyák 2018. március 31-ig használhatóak fel.

Ön még nem páciensünk?

Akkor kapcsolja össze a kellemest a hasznossal! Jelentkezzen állapotfelmérésünkre, kérje szakértő fogorvosaink segítségét fogai egészségének megőrzése érdekében és legyen Öné pácienseink szóló, 15%-os AJÁNDÉKKÁRTYA vásárlási kedvezmény!

Ismerje meg Ön is kényelmes, gondos, alapos állapotfelmérő szolgáltatásunkat:

Ajándék postázva

Amennyiben bármely okból nem tud személyesen befáradni a Naturadent Ajándékkártyáért, ami a felfokozott karácsonyi vásárlási időszakban előfordul, akkor előre utalás esetén kipostázzuk az Ön, vagy Szerettei számára a megrendelt Naturadent Ajándékkártyát. Megrendeléshez és számlainformációhoz kérem hívja kollégáinkat a +36 1 7890 690 telefonszámon.

Fogászati Ajándékkártya karácsonyra - Ajándékozzon idén is mosolyt!

Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

További fontos információk:

Várjuk szeretettel Szeretteit is a Naturadent Mosolyszalonban!

Kérje fogorvosaink  segítségét mosolya ápolásában, megszépítésében. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és gyermek rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!
Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse ki, köszönjük.

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

[recaptcha]

Rólunk mondták

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.