fbpx


Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Fehér fogak egy életre

Fehér fogak egy életre

Egy kutatás szerint az emberek a fehérebb fogaktól 7,4 évvel fiatalabbnak, és sokkal sikeresebbnek látszanak. Sőt, 23 %-kal könnyebben találnak maguknak új állást! Ezért egyre többen fehéríttetik fogaikat és egyre többen választják a hosszú távú fehérséget biztosító "Fehér fogak egy Életre!" programunkat.

Fehér fogak egy életre?

Sokan így indulnak neki, de csalódnak a fogfehérítésben, mert néhány hónappal a kezelés után fogaik ismét elszíneződnek. Ennek fő oka, hogy visszatérnek korábbi, az elszíneződést okozó szokásaikhoz, mint például a dohányzás, a kávézás, a teázás és így tovább.

Így a fehér fogak lassan ismét elszürkülnek, besárgulnak és előbb-utóbb kénytelenek vagyunk ismét a rendelői fogfehérítést igénybe venni.

A “Fehér fogak egy életre” programunk célja, hogy meggátolja, hogy a fogai a rendelői fogfehérítés után újra elszíneződjenek, ismét sárgák, szürkék legyenek.

Mi gondoskodunk arról, hogy fogai egy életen át fehéren ragyogjanak!

Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

Mit jelent a “Fehér fogak egy életre” program?

Azt, hogy fogait folyamatosan fehéren tarthatja négy egyszerű lépéssel:

Ezt követően, amikor félévente felkeresi rendelőnket, a szükséges fogkő eltávolításhoz, minden alkalommal kap újabb két adag fogfehérítő gélt ajándékba. Ezekkel, és a meglévő fogfehérítő sínnel, újra és újra eltávolíthatja az elszíneződéseket. Így gondoskodunk arról, hogy mosolya magabiztosan fehér és egészséges maradjon, akár egy életre is.

Fogfehérítés hosszú távon - fehér fogak egy életre program – Naturadent Budapest

Mi a Fehér Fogak egy Életre program előnye?

A rendelői fogfehérítés elvégzése után, annak kiváló kiegészítőjeként az otthoni fogfehérítéssel visszanyerhetjük az elért fogszínt. A félévenkénti dentálhigiéniai kezeléssel pedig az ingyenes fogfehérítő gél garantáltan megtisztított fogakra kerülhet.

A folyamat tehát:

  1. Professzionális dentálhigiéniai kezelés
  2. Ezt követően hamarosan a rendelői (LED vagy lézeres) fogfehérítés
  3. Közben elkészül az Ön egyéni fogfehérítő síne
  4. Az első fogtisztítás után fél évre ismétlő professzionális dentálhigiéniai kezelés
  5. Otthoni fogfehérítő gél ajándékba

Ezt követően félévente a dentálhigiéniai kezelés alkalmával átnyújtjuk Önnek az ajándék fogfehérítő gélt, mellyel Ön otthonában, kényelmesen, az egyéni fogfehérítő sínével használva tarthatja fehéren fogait.

Jelentkezzen a Fehér Fogak egy Életre programba!

Induljon el az úton, gondoskodjon fogai hosszan tartó, természetes és egészséges fehérségéről. Várjuk Önt is szeretettel és gondoskodással a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat Mosolyszalonjában!

  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse ki, köszönjük.

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

Jelentkezzen állapotfelmérésre az alábbi űrlap segítségével vagy az alább található telefonos elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben elakad, hívjon bennünket nyugodtan!
(A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.)

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

[recaptcha]

Rólunk mondták

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.