fbpx

Kapcsolat

Rendelőnk Budapest belvárosában található, így autóval és tömegközlekedéssel érkező pácienseink számára egyaránt könnyen megközelíthető.

Elérhetőségünk, amennyiben Ön tömegközlekedéssel érkezik hozzánk

A Váci utcai fogorvosi rendelőnk a 4-es metró Fővám téri megállója közelében található, illetve könnyen megközelíthető a 3-as metróval a Kálvin Tér felől is. A 8-as, a 9-es és a 112-es busszal a Kálvin tér felől pár perc sétával elérhető a Fővám tér. Belváros irányából javasoljuk még a 47-es és 49-es villamosokat, más irányokból a 83-as trolibuszt.

Továbbá a BKV hajójárataival a Szabadság híd pesti oldaláról kényelmes, pár perces sétával elérhető a Fővám tér. A Fővám térről a Váci utcán befelé haladva pár lépés után a bal oldalon lesz megtalálható a Váci utca center Irodaház, közvetlenül szemben a Szarka utcával.

Elérhetőségünk, ha Ön autóval közelíti meg rendelőnket

Autóval érkező pácienseink számára biztonságos parkolási lehetőséget biztosítunk a Váci Utca Center mélygarázsában, mely kényelmesen elérhető, továbbá fűtött és őrzött is.

Mélygarázsunk pontos címe és koordinátája a navigációs rendszerhez

1056 Budapest, Molnár utca 36.
GPS koordináta: (északi szél.,keleti hossz.) 47.4879248,19.0563706

A mélygarázs bejáratához az alábbi útvonalat javasoljuk:

A Kálvin tér felől haladva a Vámház körútról jobbra kell kanyarodni közvetlen a Szabadság híd előtti lámpa előtt, majd a következő lehetőségnél jobbra és innen megint jobbra a Molnár utcára kell térni, ahonnan be lehet hajtani az irodaház mélygarázsába. A mélygarázsban a parkolás óránként 525,- Ft, aminek kiegyenlítésére kezelése után, a rendelő recepciójánál van lehetőség.

Amennyiben a fogászati kezelés végeztével szeretne tovább maradni a parkolóban (pl. a közeli Vásárcsarnokban bevásárolni) annak sincs akadálya. Ebben az esetben jelezze recepciónkon szándékát és miután végzett teendőivel a NaturaDENT recepcióján rendezze a parkolási díjat.

Naturadent álláslehetőség_0

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje fogorvosaink, dentálhigiénikusaink segítségét fogai szépségének és egészségének megőrzésében. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és családja rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.Jelentkezzen be kezelésre!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan! Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámon. Kérjük az űrlap minden mezőjét töltse ki!

Hogyan zajlik egy fogászati állapotfelmérés?

Bejelentkezés online vagy telefonon

Teljeskörű fogászati állapotfelmérés: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata

Részletes írásos kezelési terv és ajánlat

Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése

Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Kapcsolat:

+3617890690

info@naturadent.hu


Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.