fbpx

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy híreinkről, ajánlatainkról vagy amennyiben járt már nálunk, az esedékes ingyenes féléves kontrolljáról értesíthessük Önt! Adatai módosítását, törlését vagy javítását bármilyen elérhetőségünkön kérheti.   Adatlap: Az űrlap elküldésével az automata levelek kiküldéséhez hozzájárul, illetve elfogadja az adatkezelési irányelveinket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy híreinkről, ajánlatainkról vagy amennyiben járt már nálunk, az esedékes ingyenes féléves kontrolljáról értesíthessük Önt! Adatai módosítását, törlését vagy javítását bármilyen elérhetőségünkön kérheti.
 
Adatlap:Az űrlap elküldésével az automata levelek kiküldéséhez hozzájárul, illetve elfogadja az adatkezelési irányelveinket.

Magazin

A fogérzékenység okai és kezelése

A fogérzékenység a magyar lakosság mintegy felét érintő mindennapi probléma. A hideg, meleg, savas ételek és italok fogyasztásakor fellépő éles, szúró fájdalom azonban megelőzhető, megfelelő eljárással pedig kezelhető probléma.

Lézerek alkalmazása az implantátumok körüli gyulladás kezelésében

Ha fogpótláson gondolkodik, és már elkezdett információt gyűjteni az eljárásról, biztosan találkozott már a peri implantitis kifejezéssel.

Mikroszkóp

Akár csak a világ számos területén, a fogászatban is napról-napra jelennek meg új, modernebb eszközök és eljárások, amellyel a hagyományos kezelések hatékonyabban végezhetőek el.

Különbség az egyes lézerek között

A lézerfogászat egyre divatosabb fogalom, egy teljesen új világ, mely olyan lehetőségeket kínál a fogászati kezelések elvégzésére, melybe sokáig belegondolni sem mertünk.