fbpx

Garancia

Válassza a nyugalmat, a biztonságot, a szakértelmet, válassza a garanciális lézeres fogászati kezeléseket. 2-10, vagy akár élethossz garancia

Garanciát vállalunk!

Az általunk készített fogtömések és fogpótlások garanciálisak, ezekre 2 év garancia jár. Implantáció, fogbeültetés esetén az implantátum csavarokra élettartam garancia jár, az implantátum felépítményre és koronára pedig 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Mi elvégezzük a munka oroszlánrészét, de az egészségéért Önnek is tennie kell. Épp ezért a garancia érvényesítésének feltétele a félévenkénti ingyenes vizsgálatokon való megjelenés, továbbá a fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírások betartása.

A garancia nem érvényes, amennyiben a páciens:

  • nem jelenik meg a féléves szűrővizsgálaton.
  • nem tartja be a fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírásokat.
  • a fogművet, fogpótlást nem rendeltetésszerűen használja (leejti, odaüti, stb.).
  • a fogorvos által javasolt éjszakai harapáslazító sínt nem készítteti el, illetve nem hordja, melynek következménye a túlzott fogsor szorításból adódó porcelán leplezés lepattanása.
  • a porcelán héjat megfeszíti, és ezáltal kár keletkezik benne.
  • baleset során szerzett sérüléseket.

Garancia gyökérkezelésekre nem adható. A gyökérkezelés az anatómiai eltérések és egyedi variációk nagy száma miatt a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem garantálható 100%-osan.

Lézeres kezeléseink nem terjednek ki a fogba korábban elhelyezett tömőanyagok eltávolítására, továbbá a lézeres kezelések alkalmával bizonyos esetekben szükség van az érzéstelenítő injekció használatára. A lézeres fogászati kezelések különböző előnyei az adott kezelések során különböző mértékben jelentkeznek. Célunk , hogy pácienseink kezelései a lehető legnagyobb nyugalomban és fájdalommentesen történhessenek meg.

Magazin

A fogérzékenység okai és kezelése

A fogérzékenység a magyar lakosság mintegy felét érintő mindennapi probléma. A hideg, meleg, savas ételek és italok fogyasztásakor fellépő éles, szúró fájdalom azonban megelőzhető, megfelelő eljárással pedig kezelhető probléma.

Lézerek alkalmazása az implantátumok körüli gyulladás kezelésében

Ha fogpótláson gondolkodik, és már elkezdett információt gyűjteni az eljárásról, biztosan találkozott már a peri implantitis kifejezéssel.

Mikroszkóp

Akár csak a világ számos területén, a fogászatban is napról-napra jelennek meg új, modernebb eszközök és eljárások, amellyel a hagyományos kezelések hatékonyabban végezhetőek el.

Különbség az egyes lézerek között

A lézerfogászat egyre divatosabb fogalom, egy teljesen új világ, mely olyan lehetőségeket kínál a fogászati kezelések elvégzésére, melybe sokáig belegondolni sem mertünk.