Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Fogínysorvadás, fogágybetegség tünetei

Fogínysorvadás, fogágybetegség tünetei

Rendszeresen vérzik a fogínye? Kiterjedten duzzadt, élénkpiros, érintésre fájdalmas? Fogai védelmében érdemes fogorvoshoz fordulnia!

A fogínysorvadás, a fogágybetegség korunkban is népbetegségnek számít. Az elhanyagolt szájhigiénia, a nem megfelelő táplálkozás miatt lerakódott lepedék, fogkő kellemetlen tüneteket okozhat, melynek kezelése fogaink és fogínyünk védelme érdekében javasolt.

A Naturadent Lézerfogászat fogorvosai kíméletesen, fájdalommentesen dolgoznak.

Mik a fogínysorvadás tünetei?

  • Fogmosáskor rendszeresen vérzik a fogíny
  • A fogíny duzzadt, élénkpiros színű, tapintásra is érzékeny
  • Kellemetlen lehetet, szájszag alakul ki
  • A fogíny visszahúzódik a fogról, kilátszik a fog gyökere
  • Súlyos esetben a fog mozgathatóvá válik, fájdalmas a rágás, nem szívesen terheljük a fogat

Hogyan gyógyítjuk a fogínysorvadást, fogágybetegséget a Naturadent Lézeres Fogászaton?

Félelem- és fájdalommentes módszerekkel, lézer segítségével.

Fogágybetegség esetén a fogorvos első teendője az állapotfelmérés és digitális panoráma röntgenfelvétel készítése. Ez alapján feltérképezhető a fogak gyökerének és a csont állapota is.

A kezelőorvos ezek után fogkő eltávolítás kezelést javasol, melynek során a dentálhigiénikus megtisztítja a fogak koronai részét és a fogínyt a fogkőtől és a lepedéktől, ami addig megakadályozta a fog fogínyhez való szoros tapadását.

A fogínysorvadás hatékony kezelésében a rendszeres fogtisztító kezelés elengedhetetlen!

Fogínysorvadás, fogágybetegség tünetei, Naturadent Lézerfogászat

Az ínygyulladás és a fogágybetegség megszüntetésére a legalkalmasabb és a legbarátságosabb jelenleg ismert fogászati kezelési módszer a fájdalommentes
lézeres kürettálás
, a lézeres mélytisztítás.
A lézeres kezelések előnye a látványosan gyorsabb gyógyulás, a baktériumok teljes eltávolítása.

” Sokáig haboztam fogorvoshoz menni, azonban amikor szükséges volt, olyat kerestem, ahol nem kell tartanom az injekciótól és a fúrótól. Ekkor találkoztam a lézerfogászattal és a Naturadenttel. Nekem bejött a választás, mert azt adja, amit szerettem volna: fájdalommentes és kényelmes. Maga a fogászati légkör is kellemes. Fogorvosom nagyon kedves és felkészült, odafigyel a páciensre, mindig elmondja, mi történik, mire számítsak. Aki fájdalommentes és modern fogászati kezelést keres, annak bátran ajánlom a Naturadent lézeres kezelését! “ – Budai Zsolt

” Gyerek korom óta rettegtem a fogorvosoktól, mígnem egy kedves barátom addig-addig ajánlotta a Naturadentet, míg beadtam a derekamat és elmentem. Azóta tényleg nem félek! Vérprofi csapat, csak a legjobbakkal dolgoznak, és hidd el tényleg nem fog fájni, se közben és sem utána. Hidd el! “ – Stadler Zsolt

” Azt hiszem nem ismerek annyira precíz, alapos fogorvost, mint Dr. Fülöp Papp Márta. Mindent helyrehoz, azt is, amit 20 éve elrontottak. Sosem jártam félelem nélkül fogorvoshoz, most viszont teljesen nyugodtan ülök a váróban, tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. “ – Kiss Ágnes

Még több vélemény a Naturadent Lézerfogászatról

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje lézersebészeti specialistáink, szájsebészeink segítségét ínye esztétikai problémáinak fájdalommentes, gyors, lézeres kezelésében.

Válassza a professzionális lézeres kezeléseket, hogy ínye még szebb lehessen. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse, köszönjük.

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

[recaptcha]

Rólunk mondták

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

[recaptcha]

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.