fbpx

Fogfehérítés Budapesten lézerrel

Önnek jár a legkíméletesebb és leghatékonyabb fogfehérítés!

A szép, világos, természetesen fehér fogak magabiztos, vidám és egészséges személyiséget sejtetnek a mosoly viselője mögött. Tegyen meg Ön is mindent, hogy megőrizze, vagy éppen megújítsa fogai fehérségét!

Szeretne önbizalommal telve, egészségesen mosolyogni?

Van egy megoldásunk, amely segítségével visszanyerheti fogai eredeti, természetesen fehér színét, és újra magabiztosan mosolyoghat.
A Biolase lézeres fogfehérítés egy orvosi, tudományos alapokon nyugvó, kíméletes, fájdalommentes, káros anyagoktól mentes fogfehérítési eljárás, amellyel hatékonyan tüntethetőek el a fogakon lévő elszíneződések. A kezelést követően magabiztosabbnak, szebbnek és határozottabbnak fogja érezni magát.

Lézeres fogfehérítés, Naturadent Fogászat

Tudja, mi okozza fogai elszíneződését?

Legtöbb esetben azok a fogszínező szenvedélyeink, amiket talán nem is veszünk észre, vagy nem gondoljuk hogy fogunkra elszínező hatással lehetnek.

Ilyen például a rendszeres dohányzás, vörösbor fogyasztás vagy kávéfogyasztás. De ha gyakran eszünk olyan ételeket, amelyek színeznek, mint például a paradicsom, a cékla, a sárgarépa, akkor is gyorsabban alakulhat ki sötétebb, sárgásabb fogszín.

A fog eredeti szép, világos színének visszanyerése és a lehető leghosszabb távú megtartása különböző módszerek, fogászati kezelések együttes alkalmazásával érhető el.

Ha szebb, világosabb fogakat szeretne, vizsgálja meg szokásait, életmódját és ha kell finoman változtasson rajta. Kérje ki dentálhigiénikusaink tanácsát életmódjához, szokásaihoz illeszkedő fogápolási tippjeikről, illetve válassza a Biolase lézeres kezelést, a fehérebb fogakért.

Kiknek ajánlott a Biolase lézeres fogfehérítés?

 • Azoknak, akik fogelszíneződést eredményező szokásokkal rendelkeznek.
 • Azoknak, akik feladatköre, munkaköre igényli a tökéletes megjelenést és ennek érdekében a leghatékonyabb, a legjobb hatásfokú megoldásokat keresik minden területen.
 • Akik néhány óra alatt szeretnének teljesen megújulni.
 • Azoknak, akik maximálisan törődnek fogaik és testük egészségével, és szeretnék a fog mikropórusai közé ragadt szennyeződéseket is eltávolítani.
 • Azoknak, akiknek hidegre és melegre érzékeny a foguk, mert a lézeres fogfehérítéskor ezen érzékenységet is csökkenti tudjuk.
 • Azoknak, akiknek célja az évekig, évtizedekig tartó természetesen fehér, megnyerően kellemes mosoly megőrzése.

Hogyan zajlik egy Biolase lézeres fogfehérítés?

Rendelőnkben a Biolase lézeres fogfehérítés során a Biolase ezLase készüléket használjuk és a speciálisan e készülékhez kifejlesztett fogfehérítő anyagot, a LaserWhite gélt.

Fontos megemlíteni, hogy az elért fehérítés mértéke páciensenként változhat, függ a zománc vastagságától, a fog felépítésétől és az életkortól is!

A következőkre számíthat:

 1. A fogakat először professzionálisan megtisztítjuk, megtörténik a fogkő eltávolítás.
 2. Érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal.
 3. Ezután felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a a fogakra.
 4. A géllel bekent fogakat 20-30 másodpercig megvilágítjuk a Biolase ezLase lézerfogászati készülékkel]  egy speciális LED fogfehérítő lámpával.
 5. 5 percig hagyjuk pihenni a fogat, majd minden fogsornegyedben megismételjük ezt a folyamatot.
 6. 20-25 percnyi kényelmes, relaxáló kezelés után a LaserWhite gélt lemossuk a fogakról, és már készen is vagyunk.

A Biolase lézeres fogfehérítő kezelés gyors és hatékony, mellékhatásoktól mentes!

Fogfehérítés előtt és után

Mit érdemes tudnia fogfehérítés előtt?

A legjobb és a legnagyobb felületen történő hatás érdekében a Biolase lézeres fogfehérítés előtt fogkőleszedésre, depurálásra is sor kerül, amennyiben az indokolt.

Ha a fogkőleszedés előzi meg a fogfehérítést, akkor két külön kezelésre lesz szükség, melyeket két különböző időpontban végzünk el. A két kezelés között minimum 1, maximum 14 nap telhet el. Ennek oka, hogy így tudjuk biztosítani a fogkőleszedés után a fogíny tökéletes regenerációját. Ha külön végezzük ezt a két kezelést, mosolya selymesebb, szebb és egészségesebb lesz. Hamar észreveszi majd a változást fogai színében!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogfehérítés nem hat a fogtömésekre, fogpótlásokra (korona, híd, protézis), mivel ezek anyagába a fehérítő nem képes behatolni. Amennyiben koronáját, hídját, protézisét, fogpótlását új, világosabb fogszínéhez szeretné igazíttatni, ezek egységesen világosabbá, fehérebbé tétele külön kezelés keretében elvégezhető.

A gyökérkezelt fogak esetében gyakran előfordul belső elszíneződés. Ezen fogak fehérítése Biolase lézeres fogfehérítéssel nem megoldható, viszont belsőleg fehéríthetőek. A gyökérkezelt fogak belső fehérítése külön kezelésként, a külső fogfehérítéssel egy időben elvégezhető.

Fogfehérítés Budapesten

Biolase lézeres fogfehérítést nem alkalmazunk várandós anyukáknál, továbbá fogfejlődési rendellenességek és különböző gyógyszer okozta elszíneződések esetében sem.

A Naturadent Esztétikai és Lézerfogászata Magyarország legelismertebb, legtöbb tapasztalattal rendelkező lézerfogászata. Válassza Ön is a leghatékonyabb rendelői fogfehérítést!

Évekig tartó egészséges fehérség

A rendelői Biolase lézeres fogfehérítés után ajánljuk, hogy vegyen részt Fehér fogak egy életre programunkban, amely segít Önnek a fogfehérítés eredményének tartós megőrzésében. Segítünk otthon, kényelmesen gondoskodni fogai hosszan tartó, évekig vonzó és megnyerő, egészséges fehérségéről.

Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

Dentálhigiénikus csapatunk várja Önt szeretettel

Fogainak Biolase lézeres fehérítésében kérje tapasztalt, felkészült és gondos dentálhigiénikus csapatunk segítségét, támogatását. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

 • Jelentkezzen be kezelésre!
 • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse, köszönjük.
Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

[recaptcha]


Magazin

Esztétikai fogszabályozás

Kevés embernek lesz szép, harmonikus a mosolya növekedése során. Sokaknak kisebb vagy nagyobb korrigálás szükséges nemcsak tökéletes, de esztétikus mosolyhoz és fogpozícióhoz.

Foghúzás utáni teendők: mit szabad és mit nem?

Néha sajnos a problémás fog már nem megmenthető és a további fogak védelme érdekében el kell távolítani, foghúzásra van szükség. Ez a szájsebészeti kezelés a modern eljárásoknak köszönhetően ma már nagyon kíméletes. Ha foghúzásra kerül a sor, az alábbiakra mindenképp érdemes odafigyelni, a foghúzás előtt és után is.

Letört fog kezelése hatékonyan

Egy letört fog igen sok kellemetlenséget okozhat. Miért törnek le a fogak, és hogyan lehet őket kezelni?

Az emberi fogazat felépítése és kapcsolódó betegségei

Fogaink megfelelő ápolásához és egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen fogaink felépítésének és az esetleges veszélyforrások ismerete.