fbpx

Fehér fogak egy életre?

Sokan így indulnak neki, de csalódnak a fogfehérítésben, mert néhány hónappal a kezelés után fogaik ismét elszíneződnek.

Ennek fő oka, hogy visszatérnek korábbi, az elszíneződést okozó szokásaikhoz, mint például a dohányzás, a kávézás, a teázás és így tovább.

Így a fehér fogak lassan ismét elszürkülnek, besárgulnak és előbb-utóbb kénytelenek vagyunk ismét a rendelői fogfehérítést igénybe venni.

A “Fehér fogak egy életre” programunk célja, hogy meggátolja, hogy a fogai a rendelői fogfehérítés után újra elszíneződjenek, ismét sárgák, szürkék legyenek.

Mi gondoskodunk arról, hogy fogai egy életen át fehéren ragyogjanak!

Tekintse meg a programban részt vevő páciensünk véleményét:

Mit jelent a “Fehér fogak egy életre” program?

Azt, hogy fogait folyamatosan fehéren tarthatja négy egyszerű lépéssel:

Ezt követően, amikor félévente felkeresi rendelőnket, a szükséges fogkő eltávolításhoz, minden alkalommal kap újabb két adag fogfehérítő gélt ajándékba. Ezekkel, és a meglévő fogfehérítő sínnel, újra és újra eltávolíthatja az elszíneződéseket. Így gondoskodunk arról, hogy mosolya magabiztosan fehér és egészséges maradjon, akár egy életre is.

Fogfehérítés hosszú távon - fehér fogak egy életre program – Naturadent Budapest

Mi a Fehér Fogak egy Életre program előnye?

A rendelői fogfehérítés elvégzése után, annak kiváló kiegészítőjeként az otthoni fogfehérítéssel visszanyerhetjük az elért fogszínt. A félévenkénti dentálhigiéniai kezeléssel pedig az ingyenes fogfehérítő gél garantáltan megtisztított fogakra kerülhet.

A folyamat tehát:

  1. Professzionális dentálhigiéniai kezelés
  2. Ezt követően hamarosan a rendelői (LED vagy lézeres) fogfehérítés
  3. Közben elkészül az Ön egyéni fogfehérítő síne
  4. Az első fogtisztítás után fél évre ismétlő professzionális dentálhigiéniai kezelés
  5. Otthoni fogfehérítő gél ajándékba

Ezt követően félévente a dentálhigiéniai kezelés alkalmával átnyújtjuk Önnek az ajándék fogfehérítő gélt, mellyel Ön otthonában, kényelmesen, az egyéni fogfehérítő sínével használva tarthatja fehéren fogait.

Jelentkezzen a Fehér Fogak egy Életre programba!

Induljon el az úton, gondoskodjon fogai hosszan tartó, természetes és egészséges fehérségéről. Várjuk Önt is szeretettel és gondoskodással a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat Mosolyszalonjában!

Magazin

A fogérzékenység okai és kezelése

A fogérzékenység a magyar lakosság mintegy felét érintő mindennapi probléma. A hideg, meleg, savas ételek és italok fogyasztásakor fellépő éles, szúró fájdalom azonban megelőzhető, megfelelő eljárással pedig kezelhető probléma.

Lézerek alkalmazása az implantátumok körüli gyulladás kezelésében

Ha fogpótláson gondolkodik, és már elkezdett információt gyűjteni az eljárásról, biztosan találkozott már a peri implantitis kifejezéssel.

Mikroszkóp

Akár csak a világ számos területén, a fogászatban is napról-napra jelennek meg új, modernebb eszközök és eljárások, amellyel a hagyományos kezelések hatékonyabban végezhetőek el.

Különbség az egyes lézerek között

A lézerfogászat egyre divatosabb fogalom, egy teljesen új világ, mely olyan lehetőségeket kínál a fogászati kezelések elvégzésére, melybe sokáig belegondolni sem mertünk.