fbpx

Dr. Zsubori László

Célom, hogy tudásom legjavát adva olyan ellátásban részesítsem pácienseimet, melynek köszönhetően sokáig megőrizhető az egészséges ép fogazat.

Fogorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvosi Karán folytattam tanulmányaimat, fogorvosi diplomámat 2014-ben szereztem meg. Kiváló fogszakorvos oktatóimnak köszönhetően, olyan szakmai tudásra tettem szert, amellyel bármilyen helyzetben és bármely fogproblémával kapcsolatosan támogatni tudom pácienseinket a gyors gyógyulásban.
Egyetemi tanulmányaim után a  Bács-Kiskun Megyei Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam, a Naturadent csapatához pedig 2018 decemberében csatlakoztam.

A folyamatos szakmai fejlődés és tanulás rendkívül fontos számomra, ezért rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, ahol bővítem ismereteimet, ezzel is segítve pácienseink egészségét.

Szakterületeim

Szakterületemnek elsősorban a szájsebészeti kezeléseket, implantációt és csontpótlást tartom. Ezek azok a kezelések, amelyek komplexitásuknak köszönhetően folyamatos kihívást jelentenek a munkámban.

Célom

Célom, hogy tudásom legjavát adva olyan ellátásban részesítsem pácienseimet, melynek köszönhetően sokáig megőrizhető az egészséges ép fogazat.Jelentkezzen be kezelésre!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan! Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámon. Kérjük az űrlap minden mezőjét töltse ki!

Hogyan zajlik egy fogászati állapotfelmérés?

Bejelentkezés online vagy telefonon

Teljeskörű fogászati állapotfelmérés: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata

Részletes írásos kezelési terv és ajánlat

Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése

Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Kapcsolat:

+3617890690

info@naturadent.hu


Orvosok

Dr. Fülöp Papp Márta MSc.

Dr. Bacsa Alexandra

Dr. Jurák Zsuzsanna

Dr. Olcsváry Borbála

Dr. Zsubori László

Dr. Csider Andor

Dr. Podolyák Andrea

Dr. Amirhossein Golkhorshidi

Dr. Le Thien Dóra

Dr. Kovács Sarolta

Dr. Portik Szilárd Levente

Dr. Kaján János Zsolt

dentálhig

Soós Dorottya

Halászi Tímea

asszisztens

Csontos Gabriella

Szabó Gabriella

Horváth Vivien