Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Dr. Wesselényi Gabriella

Parodontológus szakorvos

Bemutatkozás:

2009-ben, Szegeden diplomáztam, szakvizsgámat 2012-ben szereztem. Szakterületem a fogágybetegség kezelése és gyógyítása.

Már gyerekként érdekelt az orvoslás, sebész szerettem volna lenni. Nagymamám tanácsolta, hogy a fogorvosi pályát válasszam, mert az inkább való egy nőnek. Nem bántam meg a döntésemet, már csak azért sem, mert fogorvosként is sokat műtök. A férfias ambíciókat ellensúlyozza az, hogy a parodontológia sokkal „finomabb”, lágyabb szakma, mint a sebészet, vagy akár a szájsebészet; rengeteg türelem kell hozzá, abból pedig nekem bőven van. 

Szakterületem:

A parodontológián belül a soft tissue management (az implantátumok körüli rózsaszín esztétika), illetve a front implantátumok körüli esztétikai helyreállítás érdekel kiemelten, e témakörökben továbbképzéseken fejlesztem magamat. Ehhez az egyelőre kevéssé elterjedt technikához nagyon pontosan ismerni kell a fogíny tulajdonságait.

Az íny rendkívül érzékeny arra, ahogyan bánunk vele. Ha durvák vagyunk, visszahúzódik, de a finom bánásmódot meghálálja, és úgy viselkedik, ahogyan szeretnénk.

Célom:

Orvosként büszke vagyok arra, hogy könnyen állítok fel diagnózist, már a fogak formájából, állásából tudom, milyen típusú fogágybetegsége van a páciensnek.

Erényeim közé sorolható még a precizitás, a higgadtság, a humor. Célom, hogy a páciens kezelése fájdalommentesen, szorongás nélkül teljen és hatékonyan elősegítse a gyógyulását.

 

 

 

 

 

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.