fbpx

Bejelentkezés kezelésre

Az Ön neve* [text* text-lastname tabindex:1] [honeypot lastname move-inline-css:true] Az Ön e-mail címe* [email* email tabindex:3] [honeypot email-confirm validautocomplete:true move-inline-css:true] Az Ön telefonszáma* [tel* tel tabindex:4] [honeypot tel-confirm validautocomplete:true move-inline-css:true] Az Ön megjegyzése, kért kezelése* [textarea* textarea-message tabindex:5] [honeypot Comment move-inline-css:true] A kezelés kért napja [text date-required-checkin id:datepicker tabindex:6] [checkbox checkbox-newsletter use_label_element exclusive “Érdekel a […]

Magazin

A fogérzékenység okai és kezelése

A fogérzékenység a magyar lakosság mintegy felét érintő mindennapi probléma. A hideg, meleg, savas ételek és italok fogyasztásakor fellépő éles, szúró fájdalom azonban megelőzhető, megfelelő eljárással pedig kezelhető probléma.

Lézerek alkalmazása az implantátumok körüli gyulladás kezelésében

Ha fogpótláson gondolkodik, és már elkezdett információt gyűjteni az eljárásról, biztosan találkozott már a peri implantitis kifejezéssel.

Mikroszkóp

Akár csak a világ számos területén, a fogászatban is napról-napra jelennek meg új, modernebb eszközök és eljárások, amellyel a hagyományos kezelések hatékonyabban végezhetőek el.

Különbség az egyes lézerek között

A lézerfogászat egyre divatosabb fogalom, egy teljesen új világ, mely olyan lehetőségeket kínál a fogászati kezelések elvégzésére, melybe sokáig belegondolni sem mertünk.